Zebra NailZ - ProductZ

Zebra NailZ werkt met CND- en Famous Names producten. Deze producten komen uit Amerika en zijn de beste op het gebied van nagelverzorging. Zebra NailZ biedt haar klanten nagelverlengingen en nagelverzorgingsproducten aan van een topkwaliteit tegen zeer redelijke prijzen.

IBX repair

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

 

Reinvent in 2 Easy Steps
CND® Creative Play™
De producten CND

CND | Vinylux

Een nagellak die 1 week op de natuurlijke nagels blijft zitten.

Additives

Kleurpigmenten die toegevoegd worden aan Shellac of Acrylnagels.

Shellac | Een volledige nieuwe behandeling!

Het is geen nagellak die maar even blijft zitten en het is ook geen gel die je er maar moeilijk af kunt krijgen. Het is het beste van beiden. 2 tot 3 weken lang een prachtige hoogglans kleur, geen droogtijd en eraf in 10 minuten zonder vijlen. Op uw voeten blijft Shellac 6 tot 7 weken zitten.

Scentsations Hand and Bodylotion

Deze heerlijke geurende washlotions, hand- en bodylotions zijn speciaal ontworpen om de huid zacht en soepel te houden. In een handig pompje of handtas formaat verkrijgbaar.

Waarom CND?

  • Hoogwaardige producten dankzij baanbrekende innovaties.
  • Een uitgebreid portfolio ontwikkeld door en voor nagel professionals.
  • De belofte van het bevorderen van de gezonde, natuurlijke nagel miliels ondersteunende educatie.
  • Mode, kunt en inspiratie door de creatie van trends met top modeontwerpers.

Solar Oil | De nagelriem conditioner

Een uitgebalanceerde menging van amandel en rice bran oliën en vitamine E, ontworpen voor diepe doordringing in de huid en bescherming van de nagels en nagelriemen.